22 mars 2015

Allmänt glad

Hej alla fina läsare. Jag tycker om er, punkt.

Måndag, och solen gassade. Finns det något bättre än att ta på sig solbrillorna och gå på promenad och känna att blommorna ploppar upp? Jag tror inte det.
Sms:et kom, och jag hoppade som en galning, jag skulle hämta mina glasögon!

Gud vad man kan se bra (zebra) alltså!

I tisdags hade jag massor att göra på Specialistrehab. Jag tänkte att "guuuud va trött jag kommer bli när jag åker hem sen". Men jag vaknade till när jag fick samtalet från Lund. Dom frågade om jag ville opereras, nästa vecka. Lite konfunderad var jag ju att jag fick en operation redan nästa vecka när jag egentligen skulle vänta minst två månader. Glad svarade jag att jag gärna åker till Lund och fixar skallen, en gång för alla.

"Detta måste vi fira" - sa mamma och fixade, ursäkta uttrycket, bananbajs till mig och vi kände att det verkligen går på rätt håll!



Solen sken fortfarande och mamma och jag gick ut med hund och katt och hade fika med oss. Jättemysigt, men Bosse ville inte vara ute, det var så läskigt!


Doris var iaf mycket glad och njöt av saften vi hade med oss.

Jag var hos Emil och Ewe och vi pratade hela kvällen. Och så gjorde vi tacos! Så himla gött.
Mamma var också sugen, så vi gjorde tacos en kväll, njöt, och åt det även till lunch dagen efter. Ni anar inte hur gott det är, och samtidigt är det bra för mig som inte äter så mycket mat. Man kan ha maten framme länge och äta lite då och då, istället för att vara lite stressad.

Jag hade äntligen fått tillbaka mina bilder och jag kollade givetvis igenom dom! Från att jag gick på högavång till att jag bodde i Kristianstad. Så himla roligt att titta på alla tokigheter som hände när man var barn.

Sen såg jag på inspelningen på Anna och Mats och givetvis kunde man ju inte hålla tårarna borta! Det är så fint, alltihopa!


Linda kom äntligen hem och vi pratade om allt från himmel och jord!
Jag har sagt det innan, men jag säger det igen, att ha sina vänner från barnsben är det bästa som finns!



Jag träffade alla mina barndomsvänner, minus Ellen, på Emmies "examensfest" och givetvis var det tacos där också! Ni kanske tänker att jag måste ju tröttna, men nej, det är sån lycka att få äta sån mat, där man inte alls behöver stressa!


Vi satt kvar till 01.00 på natten och eftersom jag hade sovit massor på dagen så kände jag att jag inte alls var trött, och det är också lycka! 

Idag är det alltså söndag, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Veckan har iaf varit kanon och på onsdag åker mamma och Jag till Lund och jag ska äntligen slippa att ha pannband när jag sover!

4 generationer. Mormor, mamma, jag och Doris!

Ha en bra söndag! 

2 kommentarer:

Alingsås-Kyrkhult sa...

Sååå snygg i de fina glasögen. Lycka till med operationen nu söta Jenny. Jag lovar att tänka på dig. Kramar Tant Käthy

Saknade Hundar sa...

Hej!
Vilken mysig blogg! Min katt brukade också hänga med mig och hunden på vår promenad när han var i livet. Det tyckte grannarna var roligt.. :)

Jag kommer med en liten upplysning som jag hoppas att du vill ta del av.

Det försvinner hundar varje dag i vårt land. Vissa stjäls av hundvakten, vissa springer bort efter att ha blivit skrämda av ljud och andra sticker på haren i skogen. Ibland ser man aldrig hunden igen och matte och husse får leva med ovissheten för resten av sina liv…

MEN, många gånger kommer dom till rätta igen. Detta tack vare alla frivilliga som hjälper till att sprida information, som söker eller som gör något annat som underlättar för att hunden ska komma hem igen.

Kanske finns det någon hund som är bortsprungen i ditt område och du kanske kan tänka dig att hjälpa till att söka? Eller bara sprida informationen och hålla ögonen öppna?

På webbplatsen www.saknadehundar.blogg.se kan du hitta information om saknade hundar runt om i landet. Kanske finns det någon du vill/kan hjälpa?

Tack på förhand, för engagemang och för att du tar del av information. ♥