12 juni 2012

Tisdag

Det finns inget jag tycker är så ointressant som att titta på sport på tv. EM i all ära, jag hänger gärna ut en flagga när Sverige spelar för att visa alla andra stöd i vårt avlånga land, men jag kommer inte sätta mig i soffan och titta på det.
Jag står hellre och diskar, går ut med soporna eller vad som helst som är tråkigt i utbyte med att titta på EM. Det är inte det att jag är bitter, det är bara det att jag blir rastlös, börjar titta hysteriskt upp i taket och blir antagligen ett hemskt sällskap för dom som är intresserade.
Jag har inga problem alls med att andra tittar, jag tycker bara det är spännande att man kan intressera sig så mycket inom ämnet, bara för att jag är heeelt borta i det.
Jag har ingen aning om vad som händer om ett specifikt lag förlorar denna matchen, ännu mindre vilka dom kommer möta om dom vinner.
Och kan någon förklara för mig varför det spelas i två länder?

Vi får se om jag fattar mer efter att ha jobbat på EM-kvällarna vi har i restaurangen, men chansen är nog inte så stor.
Så snälla ni, om jag kommer över på besök, kan vi inte snacka om något annat än EM och hur Sverige måste spela för att vinna kommande match? Om inte kanske jag kan komma en timme försent så hinner ni snacka av er innan jag kommer? Bra, deal!
Nu ska jag fila fötterna så jag kan jobba imorgon! ( inte lätt att ha alienfötter!)

Inga kommentarer: