13 oktober 2011

Torsdag

Dagarna rullar på som bara den och snart kommer det snö. Hade faktiskt inte förvånat mig det minsta.

Iförgår åkte mamma till lasarettet, och jag blev upphämtad av Emil och hjälpte honom att flytta resterande sakerna från lägenheten. När Emil kom med både släp och nerfälda säten i bilen, insåg jag att detta skulle bli en tuung kväll. Och det blev det också. vi bar saker ner för de 6 trapporna och efter 3 timmar hade vi lyckats fylla både släp och bil, och nästan tömt hela lägenheten. Därefter åkte vi till ett mörkt hus där endast månen gav oss ljus till att se cart vi satt ner våra fötter, och detta var faktiskt sant.
En timme sen var lasset inne och då åkte vi till Svängsta Pizzeria som bjöd på Sveriges godaste kebab. japp.
Jag somnade gött den natten.

Igår åkte jag till Karlshamn och träffade Sarah, som jag umgicks med hela dagen. Jag hade telefonkontakt med lasarettet nästintill hela dagen och runt 4 hörde mamma av sig att hon hade vaknat och att allt troligen hade gott bra. Phhuuu!

SArah och jag traskade till lasarettet och istället för att sitta på en stol och invänta besökstiden, undersökte vi hela sjukhuset. heeelt klart väldigt spännande!

Mamma mådde bra och det var så härligt att se henne en stund.

Idag har jag storstädat lägenheten för idag kommer mamma hem!
sitter just nu och mest bara väntar på att hon ska komma.

Förövrigt börjar jag bli extremt trött på att vara arbetslös och snart kommer nog jobbsökarJenny vakna till liv och kötta mig igenom stad och by för en arbetsplats. så var på er vakt.!

Inga kommentarer: