19 februari 2014

3:e gången till Lund

Då sitter jag här på min sjukhusrum i Lund. Stoffe har precis köpt massa godis och jag blir ju lika glad som vanligt! Min stora lust till godis är fortfarande lika hög och som Stoffe säger "vi skall äta hur mycket godis du vill, sen när du är frisk, då skall vi börja träna ". Haha.

När vi kom hit fick jag prata med en sjuksköterska som frågade mycket om hur det ännu för mig att vara här igen, hur operationen känns och om det är något jag är orolig över. Jag svarade att de enda jag vill är att allt skall bli färdigt, att jag skulle bli frisk och att jag är förväntansfull inför morgondagen när operationen skall göras. 
Jag vill bara vakna på torsdag/fredag och se hur jag mår. Om jag kommer kunna läsa, prata över huvudtaget, kunna äta, kunna gå? Jag är nyfiken faktiskt över hur jag kommer vakna denna gången.

Idag har jag gjort en magnetröntgen i hjärnan igen och jag börjar fundera hur många gånger olika röntgengrejer jag gjort. 9 st kom vi fram till och jag skulle så gärna vilja ha min journal för att se allt jag gjort! 

Har väntat på läkaren som skall operera mig imorgon då han skall berätta hur det skall gå till imorgon, men än har han inte kommit och nu har klockan blivit så mycket att jag inte ens tror att han kommer. 

Underbara Sofia var här idag, och jag har njutit varje sekund! Sofia är en underbar kompis som jag älskar så mycket! Dessutom har hon äntligen livet mamma och att hon tog med sig fina Pixie hit betydde så himla mycket! Det ger otrolig god energi!



"ge mig henne då....."

 



4 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer att gå bra i morgon. Sänder positiva tankar till dig❤️ Kram Eva

Anonym sa...

ååh va fina bilder!! Kommer gå så bra imorgon! Ska tänka på dig hela tiden! :) love /Anna Höögen

Anonym sa...

Allt bli bra ska du se :-) alla tankar går till dej<3 kramar från bommis

Anonym sa...

Tänker på dig så det knakar♥♥♥//Sofia, Martin och alla barnen