14 juni 2012

Drömblogg kanske?

Jahadu Jenny lilla, vad har du drömt idag då?
Jo, inatt drömde jag att jag var på studentresa och Oskar och jag skulle gå på casino. Det hela slutade med att vi spelade upp alla våra besparingar och började leta efter tior under maskinerna. Det gick ganska bra, tills vi blev upptäckta och Jessika Olsson kallade mig för tjuv. Då blev jag galen och sa att jag aldrig skulle komma tillbaka hit igen och sprang ut i skogen. Jag hade beslutat mig för att inte komma tillbaka, och jag levde på det skogen hade att erbjuda, och där levde jag fram tills det var dags för studenten.

Under studentdagen höll jag mig på avstånd i skogen och tittade på hur trevligt dom andra hade det. Ingen brydde sig om att jag varit borta i nästan 2 veckor, så jag tänkte göra ett expriment för att se om någon faktiskt kom ihåg vem jag var. Så jag sprang (suuuperfort) bort till champangeglaspyramiden och placerade en bild på mig, Lotta och Anna H, och sprang sen tillbaka ut i skogen. Lotta var den enda som reagerade och skrek " HON ÄR TILLBAKA!!!!!!!!" och plötsligt var alla ute i skogen och letade efter mig.
Jag hade gömt mig under mossan och tillslut hittade Henrik (heter han Persson? Nuske iaf) mig och jag kom fram och så firade vi studenten precis som ingenting hade hänt.

Japp!

Inga kommentarer: