18 juni 2010

dagen före julafton

eller hur var det nu? haha, tyckte mest det var kul att skriva eftersom man inte gör det så ofta..
Nåväl

Idag har jag varit grymt sugen på knäck hela dagen, och även det ger ju lite julkänsla i vardagen. Lena däremot tänker göra tomtegröt när vi kommer hem, det blev hon grymt sugen på idag.

Oskar och jag har gjort upp en pakt att ifall oskar slutar bry sig om sitt yttre, så kommer jag äta tills valkarna hänger till tårna. Det var en bra grej tycker oskar, för då lovar han att han aldrig ska sluta bry sig.

Så är det med den saken
Idag har vi äntligen varit i Chania, som Lena hade sagt, och åt god mat som vanligt, med efterrätt dessutom! fint ska det va

Har skickat vykorten idag också, och har insett att det inte är det lättaste att skriva när svetten rinner mellan fingrarna. Jag hoppas iaf att ni kan läsa vad där står

Åååh, en ganska kul grej! Här på kreta kör man som idioter, och man är rädd att dö när man går över vägen. här tutar folket hela tiden och höjer handen mot den andra föraren. Dessutom kör man sviiiinfort, som om man stulit bilen ( som mamma hade sagt) . Grejen som är rolig var att oskar uptäckte idag att även polisen kör med trimmat. laagom ballt iaf!

Här kommer lite bilder från chania











Inga kommentarer: