28 maj 2015

Det går tyvärr inte...

Det går tyvärr inte att blogga längre.. 
Jag kan inte lägga upp några bilder alls, och det är ju det som är så roligt..
Jag får helt enkelt lägga upp bilder på instagram och Facebook istället, och ha bloggen där jag kan läsa om allt som har hänt mig.

Tack för alla som har läst, och tack för att ni sagt så mycket fint till mig!

Jag älskar min blogg, jag älskar dom som läser och jag älskar mig själv.

Puss och kärlek! 

4 kommentarer:

Marjoutani sa...

Vad heter du på instagram? Har följt dig en längre tid��

JennyKarlsson sa...

Jennypennykenny :)

Master Frog Tactician sa...

Hej!
Jag ville bara säga att jag tyckte om att läsa din blogg - även om jag var sen och hittade hit först igår. Jag började läsa för att jag ville veta mer om sjukdomen. Men vad som fick mig att stanna kvar och sträckläsa till sent inpå natten, var din positiva syn på tillvaron och din härliga personlighet.

Det är en beundransvärd egenskap att tillåta sig vara glad - ens en kort stund - när man åker in och ut från sjukhuset. Jag kan inte föreställa mig hur du haft det. Men det jag vet är att fler hade mått bättre av att leva i nuet och ta tillvara på de små stunderna i livet - som julbaket med morföräldrarna eller vad det nu kan vara - och att fokusera på vad man kan göra med sitt liv, inte vad som fattas en.

Hur som helst blev jag glad av att läsa om din resa. Jag kommer själv från Blekinge och har även bott i Lund så det var lite kul att veta vad som pratas om - jag är dålig på geografi. Hoppas att du återupptar ditt bloggande när de fixat sitt system. Försökte själv byta ut min grodbild, men nä nä, det ville sig inte...

Vh/ Leo

JennyKarlsson sa...

Åh vad roligt att få höra från dig! Jag blir alldeles rörd! Vi får se om jag hittar tillbaka till bloggen igen, men just nu vill jag ha sommarlov! Vi kanske ses!

/ Jenny